alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Skoväskor och skopåsar

 
[2]

Skydda skorna och väskan med smarta skoväskor och skopåsar

Du har kört ett hårt träningspass utomhus, sprungit ute i regnet och i leran och är redo att ta av dig skorna för att bege dig hemåt, men du upptäcker att dina skor blivit smutsiga. Du har varken tid eller tillgång till att tvätta av dina skor just precis nu och behöver en smart lösning för att inte förstöra väskan. Detta är ett problem som vi alla stött på minst en gång i vårt liv och det går enkelt att lösa genom att investera i skoväskor och skopåsar som hjälper till att förvara dina smutsiga skor, separerade från resten av dina kläder och saker.

Skoväskor som håller

Våra skoväskor och skopåsar har blivit tillverkade i hållbart material med TPE-laminering på baksida och botten. Dessutom är våra skopåsar PFC-fria, vattentäta och många av de är tillverkade i återvunnet material för att minska utsläppen och ta vara på naturens resurser. Efter ett hårt träningspass händer det att skorna inte luktar som rosor och då är det viktigt med ventilation så skorna kan vädras, och för att lösa detta har vi bland annat använt oss av meshpaneler eller laserskurna ventilationshål. Våra skoväskor kommer även med ett bärhandtag som gör det lättare att ta med väskan överallt.

Ha en cool sportig look med en skoväska

Är skopåsar de nya hippa träningsväskorna eller går det endast att använda för dina träningsskor? Skoväskorna är främst framtagna för dina skor men med den coola designen är det egentligen bara du som kan bestämma vad du vill använda din väska till. Vi har väskor som designats efter våra typiska skokartonger men som självklart kommer med högre tålighet och dragkedja vilket gör de enkla att stänga och öppna. Eftersom du är unik och har din egen stil kommer de även i olika färger och med olika tryck så du enkelt kan visa din coola sportiga look.