alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Approach skor

 
[13]

Approach skor

adidas skokollektion har skapats med en perfekt kombination av funktion, stil och komfort. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Hitta den perfekta passformen. I approach skor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Approach skor kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – approach skor från adidas

Läder och mockaläder är två av de material vi använder för att tillverka approach skor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Five Ten – med adidas-approach skor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit.

Våra mest innovativa teknologier, som STEALTH, hjälper dig slå ditt personbästa. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i varje steg. Approach skor finns i svart, grått, blått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller terräng. Approach skor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.