alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Solglasögon

 
[34]

Solglasögon

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot gymmet kan du alltid se livet med sportfokuserad blick med våra tillbehör. Upptäck den inneboende kreatören inom dig och visa vad du går för – med solglasögon från adidas. Med dessa solglasögon kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – solglasögon från adidas

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med solglasögon från märken som Originals och Performance. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Vi erbjuder solglasögon i vitt, orange, grått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles unika stil med solglasögon från adidas.