alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Svarta badbyxor

 
[36]

Svarta badbyxor för en tidlös strandstil

Oavsett om du ska till stranden eller bada i poolen så är ett par svarta badbyxor ett bra alternativ som alltid funkar. Fördelen med våra svarta badshorts är att de är tidlösa och lätta att tycka om. Vissa av dem är helsvarta, sånär som på 3-Stripes längs med benet, medan andra har häftiga mönster som gör dem intressanta. Vi har både badbyxor i form av shorts som är perfekta för en lös och ledig beachstil, och tajtare modeller som minskar motståndet när du simmar och som passar bra till motionssimning. Det kan vara en bra idé att ha åtminstone ett par av vardera sort så du kan välja badbyxor efter aktivitet.

Praktiska och miljövänliga material i adidas svarta badshorts och boardshorts

När det gäller badkläder så är materialet verkligen A och O. Här gäller det att det är lätt, torkar snabbt och är tåligt. Våra svarta badshorts och boardshorts är mestadels tillverkade av återvunnen polyester, och detta är ett material som uppfyller alla de sakerna. Det tycker vi är väldigt bra, för det innebär att vi kan ta plast som annars skulle ha hamnat i havet och göra den till snygga badbyxor. Så när du har på dig dina nya badbyxor gör du en god gärning för miljön.

Så sköter du om dina badbyxor

Precis som med alla badkläder är det viktigt att du sköljer ur badbyxorna när du har använt dem, både när du badat i saltvatten och klorvatten. Skölj dem gärna tillsammans med ett milt tvättmedel. Ta upp dem ur väskan direkt när du kommer hem och häng dem på tork. Tvätta dem med avigsidan ut på 30 grader och undvik att använda sköljmedel. Torktumla eller stryk inte badbyxorna, och för att bevara färgen bör du undvika att låta dem torka i direkt solljus.