alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svarta bälten

 
[3]

Svarta bälten från adidas bidrar med stil och funktion

adidas tillverkar svarta bälten för sportiga och aktiva människor. Dessa bälten kommer i många olika skepnader. Det kan röra sig om allt från ett vanligt läderbälte till funktionsbälten som används vid olika typer av idrottsaktiviteter. Vätskebälten, mobilbälten, eller bältesväskor – alla kan de användas med stor fördel när du sportar. I adidas sortiment hittar du alla typer av bälten. Precis som alla företagets övriga produkter håller de alltid hög kvalité och är tillverkade av miljövänliga och hållbara material. adidas verksamhet är utvecklad för att spara på jordens resurser och generera så lite avfall som möjligt. Därför arbetar de mycket med återvunna material i sina produkter. Som konsument kan du därför köpa adidas med gott samvete.

Skaffa ett svart bälte som passar för olika behov

Det finns naturligtvis olika anledningar att bära svarta bälten, och därmed också en rad olika typer av bälten. Detta gäller speciellt i sportsammanhang. Dels har vi alltså vanliga klädesbälten men också sportbälten. De har alla speciella egenskaper men gemensamt är att ett bra bälte verkligen är essentiellt i många sammanhang. När behovet uppstår är ett så enkelt tillbehör som ett svart bälte precis det som behövs för att kunna utföra det du har framför dig på bästa sätt och med fullt fokus.

Bälte svart - den ultimata accessoaren

Ett svart bälte är en accessoar som bör finnas i allas garderob, det spelar ingen roll om du är tjej eller kille, gammal eller ung, alla kan ha nytta av ett riktigt bra svart bälte. Det är inte bara praktiskt då det håller byxor, kjolar och andra klädesplagg säkert på plats – det är också snyggt. Själva bältet blir faktiskt en accessoar i sin egen rätt. I ett klassiskt bälte i svart från adidas kommer du alltid att vara snyggt och stilrent klädd samtidigt som du ger din utstyrsel en sportig och fräsch look.