alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart chinos

 
[4]

Svarta chinos

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Kläder med adidas legendariska logotyp är en integrerad del av sportvärlden och inom streetmodet. Våra chinos har en otvetydig 3-stripes-design. Alla svarta chinos från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – svarta chinos från adidas

Vi erbjuder chinos som består av polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

Med våra märken står du i centrum

Med chinoskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAWARM, COLD.RDY och CLIMAHEAT. Clima, Ultimate365 och Ultimate är våra mest välkända kollektioner med chinos.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Svarta chinos från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.