alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svart handskar

 
[22]

Svarta handskar

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan koncentrera dig på nästa mål. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till träningen gör våra tillbehör att du alltid kan betrakta livet med sportfokuserad blick. Våra svarta handskar ger dig stil.

Skapa dina egna regler – svarta handskar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra handskar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance eller adidas by Stella McCartney – med adidas-handskar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Våra kollektioner med handskar inkluderar Clima, RDY och Tiro.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt för triathlonet. Svarta handskar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.