alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Svart · Hoodies

 
[208]
Pris
214 kr - 1 399 kr
2141399
1 / 5
Sida:av 5

I en svart hoodie och du är redo att möta dagen

Hos oss på adidas hittar du svarta huvtröjor i alla möjliga upptänkliga modeller och utformningar. Gemensamt för dem är att de alla håller högsta kvalité, är slitstarka, funktionella och otroligt snygga. Tröjorna är tillverkade av polyester, bomull, elastan och nylon i olika kombinationer, vilket gör att du kan välja mellan en hoodie i mjuk bomull eller en mer träningsinriktad huvtröja i funktionsmaterial. Naturligtvis finns det en uppsjö av olika designer, och tröjorna har alla olika mönster och tryck, vissa är diskreta och klassiska medan andra sticker ut mer och har ett mer vågat uttryck.

Svart adidas hoodie – bär den när du vill

En svart hoodie bärs med fördel både när du tränar och när du tar dig till och från träningen. De är perfekta att ha som överdragsplagg så att du håller dig varm innan och efter passet. De har en bra passform och låter dig röra dig fritt och ledigt. Dessutom fungerar en svart hoodie lika bra till vardags, inte bara i idrottssammanhang. I en svart adidas hoodie är du helt enkelt alltid rätt klädd.

Svarta huvtröjor – basplagget alla behöver

Svarta huvtröjor är plagg som alla bör ha i sin garderob – gärna ett par stycken i olika modeller. En svart hoodie av det här slaget är väldigt mångsidig och utgör därför en del av en perfekt basgarderob. Styla den på olika sätt för att hitta nya sätt att uttrycka dig själv. För att ta hand om din hoodie och hålla den fräsch bör du följa de medföljande skötselråden. Som vanligt när det handlar om svarta kläder så gäller det att bevara färgen så länge som möjligt. Detta gör du bäst genom att vända din hoodie ut och in när den ska tvättas, endast tvätta den i svala temperaturer och se till att den inte torkas eller förvaras i direkt solljus då detta kan leda till blekning.