alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Svarta jumpsuits

 
[7]

Svarta jumpsuits som visar din karaktär

Svarta jumpsuits som finns hos adidas är kläder som du kan känna dig bekväm i. Anledningen är att jumpsuits är väldigt karaktärsgivande och får dig att sticka ut från mängden. Jumpsuits från adidas har helt enkelt mycket karaktär så om du är en person som vill bli uppmärksammad och få din röst hörd så är detta det perfekta valet för dig. Svarta jumpsuits är inte bara karaktärsstarka men även lekfulla och kontrastrika, vilket ger dig mycket svängrum att experimentera med olika varieteter av kombinationer när du väljer ut din jumpsuit. Det blir extra grader av frihet för dig att se ut precis som du vill. 

Jumpsuits i svart gjorda på kvalitetstestade material

adidas jumpsuits i svart kommer i hundra procent bomull. Detta maximerar komfortfaktorn oavsett hur du använder detta plagg, om det så är hemma eller ute med vänner. Tack vare bomullen känns dessa kläder mjuka i alla lägen. På de flesta svarta jumpsuits finns också stilrena hängslen som dessutom är justerbara och för den mer praktiska finns lättillgängliga sidofickor. Bröstfickan är dessutom utrustad med kardborrestängning för ett säkert förvar av dina mer känsliga ägodelar som mobil, nycklar och plånbok. Passformen är inte för tajt och inte för hängig utan balanserad för komfort och stilrenhet. 

Fullända din adidas stil med andra tillbehör

Med ett par adidas Superstar sneakers så kan du verkligen låta din personliga stil skina. Denna sneaker som har svarta detaljer matchar utmärkt till dina svarta jumpsuits. Skorna kommer utrustade med sin klassiska 3-Stripes som funnits ute på gatorna i 50 år. Detta firas såklart genom att göra denna sneaker bättre än någonsin genom att erbjuda en sko som är kvalitetstestad. Den har en ovandel i läder och en komfortabel passform tack vare det stöd som kommer med den robusta gummisulan och läderfoder på insidan av skon.