alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svarta kläder

 
[2213]
Pris
114 kr - 5 499 kr
1145499

Svarta kläder

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Våra kläder har på pricken rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du har möjlighet att uppnå din individuella potential. Våra svarta kläder ger dig stil.

Skapade för kreatörer – svarta kläder från adidas

Vi säljer kläder tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med kläder från märken som Athletics, TERREX och Performance. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Kallt väder? Ruggiga vindar? Steniga stigar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT, GORE-TEX och PERTEX i tuffa förhållanden. WIND.RDY, CLIMALITE och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med kläder inkluderar WND, Powerlift och adicross. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på bassängen, längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen, stranden, triathlonet, tävlingen eller vandringen. Svarta kläder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.