alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svarta knästrumpor

 
[12]

Svarta knästrumpor

Vad inspirerar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett komplett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Det lilla är helt centralt för maximal framgång. Knästrumpor från adidas hjälper dig till nästa nivå. Alla svarta knästrumpor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – svarta knästrumpor från adidas

Nylon, polyester och återvunnen nylon är tre av de material vi använder för att tillverka våra knästrumpor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med knästrumpor från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler.

Vi ser till att testa ny teknologi som FORMOTION och TECHFIT i verkliga förhållanden. Våra kollektioner med knästrumpor inkluderar RDY, Teamwear och Clima.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Framtiden börjar nu. Välj våra svarta knästrumpor från adidas – nu är stunden inne.