alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart plånbok

 
[2]

Svarta plånböcker

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan koncentrera dig på nästa mål. adidas karaktäristiska design går som en röd tråd genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en självsäker och autentisk känsla dag ut och dag in. Med dessa svarta plånböcker kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – svarta plånböcker från adidas

Vi erbjuder plånböcker tillverkade av polyester och återvunnen polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals, Performance eller Y-3 – med adidas-plånböcker drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Vår kollektion med plånböcker inkluderar Essentials.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles unika stil med svarta plånböcker från adidas.