alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

svart sport bh

 
[32]

Svarta bh:ar för sport

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Komfort utan kompromisser. Bh:ar för dagligt bruk och rejält stöd under de hårdaste träningspassen. Våra svarta bh:ar för sport kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – svarta bh:ar för sport från adidas

Vi säljer bh:ar som består av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra när dagen är över. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken står du i centrum

Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMACHILL och CLIMACOOL utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Teamwear, Clima och Essentials är våra mest välkända kollektioner med bh:ar. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn och damer. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling. Framtiden börjar nu. Skaffa våra svarta bh:ar för sport från adidas – nu är stunden inne.