alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart t-shirts klänning

 
[17]
stil
Storleksutbud
Pris
274 kr - 849 kr
274849
Dam Originals Svart Adicolor Classics DressDam Originals Svart Adicolor Classics Dress

Adicolor Classics Dress

Dam Originals

Svarta T-shirts

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. T-shirts från adidas passar perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Alla svarta T-shirts från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – svarta T-shirts från adidas

Våra T-shirts är tillverkade av bomull och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med t-shirtkollektioner som Originals, Athletics och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Trefoil, Mygame och Graphics. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra svarta T-shirts från adidas – nu är stunden inne.