alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svarta toppar

 
[102]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta toppar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. Toppar från adidas sitter perfekt och blir ett perfekt lagerplagg. Våra svarta toppar ger dig stil.

Skapa dina egna regler – svarta toppar från adidas

Våra toppar har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med topparskollektioner som Y-3, Performance och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMAHEAT och CLIMACOOL lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med toppar inkluderar Fakten, Response och Supernova. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Finn din egen väg på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen, tävlingen eller vandringen. Svarta toppar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.