alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart vadderad jacka

 
[45]

Svarta vadderade jackor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra jackor har exakt rätt stil för dig och dina krav så att du kan förverkliga din unika potential. Våra svarta vadderade jackor ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – svarta vadderade jackor från adidas

Våra jackor är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som adidas by Stella McCartney, Performance och Originals. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. CLIMAPROOF och RAIN.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Clima, Graphics och Trefoil är våra populära kollektioner med jackor.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Visa din alldeles individuella stil med svarta vadderade jackor från adidas.