alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svarta västar

 
[20]

Svarta västar för extra komfort under kyliga dagar

Hos adidas hittar du en stor kollektion av svarta västar för olika tillfällen. adidas designar sina produkter för specifika aktiviteter och sporter för att dina plagg ska vara så användbara som möjligt under din träning. Med en väst kan du få ett extra värmande lager under dina kläder när du ska ge dig ut på vandringar under vinterhalvåret. Svarta västar är även perfekta som extra lager över en långärmad tröja under hösten. I kollektionen hittar du även specifika löparvästar som är gjorda för långa löprundor.

Från vardag till träning med en svart väst

Du hittar både svarta västar för träning och vardagsanvändning hos adidas. Om du springer långa löprundor kan en löparväst vara att rekommendera. Denna innehåller fickor för vattenflaskor och för andra småsaker som du behöver ha med dig under rundan. Med en löparväst håller du händerna fria och slipper distraheras av ojämn viktfördelning. Löparvästarna är även praktiska under vandringar då du bekvämt vill kunna bära med dig vatten och värdesaker. För friluftsaktiviteter under kyliga dagar hittar du sköna vadderade västar eller fleecevästar som ger dig extra värme. Med smarta fickor kan du enkelt hålla koll på småsaker som du behöver ha med dig. 

Snygga västar i svart

Med en svart väst får du även ett användbart och snyggt plagg att använda till vardags. Särskilt under vår och höst utgör västen ett praktiskt plagg att använda när det är något varmt att använda en ordentlig jacka men för kallt för att endast ha en tröja. Västen utgör även ett skönt extra lager under vinterjackan under riktigt kalla dagar. Med högteknologiska material som både ventilerar och leder bort fukt från huden samtidigt som västarna isolerar får du det perfekta plagget för lager på lager-looks. Matcha med en vidare jacka som har ordentligt med rum för dina lager för en bekväm stil.