alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svart vindjacka

 
[38]

Svarta vindjackor

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. Tänj på gränserna och förverkliga dina drömmar med vindjackor från adidas outdoorkollektioner – oavsett om du har lämnat staden bakom dig eller tar dig fram längs livliga innerstadsgator. Alla svarta vindjackor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – svarta vindjackor från adidas

Våra vindjackor innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material för att tillverka våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med vindjackorskollektioner som adidas by Stella McCartney, Performance och TERREX ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Regnigt väder? Starka vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier såsom GORE-TEX och PERTEX är du rustad för alla lägen. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMAPROOF och AEROREADY. Du hittar vindjackor i kollektionerna Graphics, Bellista och WND. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Visa din alldeles egna stil med svarta vindjackor från adidas.