alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blommiga t-shirts

 
[19]

Blommiga T-shirts

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. T-shirts från adidas sitter perfekt och är ett praktiskt lagerplagg. Våra blommiga T-shirts kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – blommiga T-shirts från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra T-shirts. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra när dagen är över. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-T-shirts drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar T-shirts i kollektionerna Bellista, RDY och AOP PACK. Våra T-shirts är tillgängliga i rosa, beige, svart och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn och damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Blommiga T-shirts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.