alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Kompressionströjor

 
[30]

Kompressionströjor för effektivare träning

Det som gör kompressionströjor annorlunda från andra tröjor är att de sitter extra tight mot kroppen. Detta är inte bara för att det är smickrande för figuren eller för att kläderna inte ska vara i vägen när man tränar, utan för att kompressionen ger ökat tryck som leder till att man får ett ökat blodflöde. Resultatet blir att man får mer syre till musklerna, något som gör att träningen blir mer effektiv. Precis som med allt annat används kompressionskläder bäst med måtta och är inte något du borde ha på dig hela dagarna, så satsa på att använda de medan du tränar då de ändå gör mest nytta.

Så matchar du din kompressionströja

Precis som din kompressionströja kan ge dig bättre träningsresultat så finns det även shorts och leggings som ger samma effekt. Dessa finns i många olika modeller så du kan matcha din tröja perfekt. Vi har även kompressionsstrumpor som är ultimata för högintensiv träning. Välj själv om du vill komponera en klassisk, stilren outfit i svart eller om du vill satsa på en färggladare stil som ger dig lite extra energi i vardagen.

Miljövänliga material till tröjor

Det som är extra fint med våra kompressionströjor är att de är tillverkade av ett material som du inte behöver ha dåligt samvete över. Tvärtom är det faktiskt bra för miljön. Hur är det möjligt? Jo, vi återvinner plast som vi räddat ur haven och omvandlar dem till återvunnen polyester. Detta material är inte bara miljövänligt, utan passar extra bra till träningskläder som exempelvis kompressionsplagg. Det här gör att du varje gång du tränar kan känna dig extra nöjd eftersom du inte bara gjort en insats för din egen hälsa, utan även för planetens. Så att dina barn och barnbarn också kommer kunna träna på denna vackra planet!