alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

t-shirtss polyester

 
[94]
1 / 2
Sida:av 2

T-shirts som tillverkats av polyester

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. T-shirts från adidas passar perfekt och är ett smidigt lagerplagg. Våra T-shirts som tillverkats av polyester kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – T-shirts som tillverkats av polyester från adidas

Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material för att tillverka våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med t-shirtkollektioner som Originals, TERREX och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Dåligt väder? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla lägen. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL. Du hittar T-shirts i kollektionerna Trefoil, RDY och Graphics. Vi har T-shirts i grönt, orange, rosa och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Finn din egen väg på maratonloppet, utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen, triathlonet eller vandringen. Framtiden börjar nu. Upptäck våra T-shirts i polyester från adidas – nu är stunden inne.