alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

T-shirts med rund halsringning

 
[1169]

Potentiella nya favoritplagg: supermjuka t-shirts med rund halsringning

Crewneck-tröjor och t-shirts med rund halsringning är bland de mest klassiska och tidlösa plagg som finns, och du kan aldrig ha för många av dem. adidas erbjuder många sköna modeller som har stor potential att bli dina nya favorittröjor. Många av dessa tröjor är tillverkade helt i singeljersey i bomull vilket är ett väldigt önskvärt material när det gäller baskläder. Plagg som du bär närmast kroppen ska gärna vara så mjuka som möjligt och du kan känna dig trygg med att adidas t-shirts i bomull med rundad hals ger dig maximal komfort, vart du än är.

Uppdatera basgarderoben med en adidas t-shirt med rundad hals

I dessa crewneck-tröjor och t-shirts med rund halsringning kan du växla mellan uppvärmning, träning och nedvarvning utan att behöva byta om. De är ultimata vardagsplagg som fungerar i princip när som helst. Om du vill uppdatera garderoben med lite fler basplagg är dessa kläder ett måste. Med dessa t-shirts i bomull får du en supermjuk känsla som varar under hela dagen. Detaljer med de ikoniska adidas 3-Stripes blir pricken över i:et till din sportiga look.

Kortärmade tröjor för alla åldrar, stilar och årstider

adidas t-shirts med rundad hals finns för både dam och herr men även i modeller och storlekar som passar de allra minsta. Barn och ungdomar uppskattar dessa baströjor precis lika mycket som vuxna gör. Plaggen går utmärkt att bära under långa dagar i skolan och på fritidsaktiviteterna. En t-shirt med rundad hals är ett säkert val att sätta på sig när du har bråttom iväg, och det bästa med dessa tröjor är att de går att bära året om. På sommaren kan du bära dem som de är och på vintern kan du ha dem under din hoodie eller jacka som en del i ett lager-på-lager tänk.