alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Långbyxor

 
[48]

Långbyxor för våra ståtliga modeller

Att ha långa ståtliga ben får många att häpna och ifrågasätta ifall man är modell, vad folk ofta missar är att ha långa ben även innebär att man måste hitta byxor med extra långa ben vilket kan kännas som en extremsport ibland. Som tur är så har vi tagit fram tall-kollektionen av byxor som är speciellt framtagna för längre personer, så du enkelt kan fokusera på den riktiga utmaningen vilket är att slå ditt gamla personliga rekord!

Långa byxor med smart teknologi

Oavsett om du behöver långbyxor dam eller långbyxor herr så har vi par som är speciellt anpassade för dig och dina behov. När vi tränar är det svårt att låsa in alla värdesaker så som nycklarna till exempel, därför kommer våra byxor med smarta fickor som tillåter dig att ha med dig dina värdesaker under träningspasset. Vi har även långbyxor med dragkedja vid benslutet som gör det lättare för dig att ta av och på de över skorna. Om du värnar om miljön bör du investera i ett par som är tillverkade av organisk bomull eller återvunnen polyester. För att skapa den bästa möjliga passformen kommer de med elastisk midja och dragsko, dock är det du som bestämmer om du gillar mer vida långbyxor eller smalare passform.

Byxor i tall-kollektionen sätter stilen

Om du är en person som gillar att synas bör du garanterat satsa på extra långa byxor i någon häftig färg eller mönster tillsammans med ett färgglatt linne och schyssta sneakers. Om du föredrar en mer enhetlig stil är det smart att köra på en matchande tröja vilket ger dig ett snyggt träningsställ. Oavsett vad är det du som vet vad dina behov är och hur unik du vill att din stil ska vara. Vem vet? Kanske kan du komma att inspirera någon med din coola, bekväma, sportiga och stilrena look. Släng på dig träningskläderna och gör dig redo för en riktigt tuff utmaning!