alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lång T-Shirt

 
[15]

Långa t-shirts från adidas är det ultimata basplagget till träningspasset

Nu kan du som är lång shoppa loss bland adidas klassiska sportkläder. En lång t-shirt med kompressionspassform är ett otroligt bra basplagg som sluter om kroppen och ger maximal komfort när du rör dig. Den smarta teknologin fokuserar energin från musklerna och ger stöd till dynamiska rörelser. Materialet gör att du håller dig torr och sval även under de mest svettiga pass på gymmet och under löparrundorna. Den är gjord i ett stretchigt material i trikå, nylon och elastan och du får en längre fåll baktill som ger ett extra skydd. Med sådana här långa t-shirts från adidas får du även inbyggt UV-skydd. Storlekerna är anpassade till damer som är över 175 cm och herrar som är över 185 cm.

Tall t-shirts från adidas med moderna teknologier

Ett riktigt bra och bekvämt basplagg ger en perfekt grund till din outfit. En tall t-shirt från adidas är skönt att ha på sig närmast huden för att undvika svett och maxa din prestation. Dessa t-shirts är gjorda med otroligt moderna teknologier som matchar kroppens rörelser, minskar muskelvibrationer och ger en stödjande känsla när du tränar. Den kinetiskt omslutande passformen bidrar till att du får en mycket hög rörelsefrihet. Polygiene-teknologin motverkar svettlukt och ger en fräsch känsla. Nu finns dessa smarta tröjor i fler storlekar för dig som är lång.

Välj mellan snygga t-shirts och linnen som är anpassade för långa

Om du vill ha extra mycket rörelsefrihet kan du välja en ärmlös tröja från adidas istället för en kortärmad t-shirt. Sådana här linnen är perfekta för exempelvis basket då du vill kunna röra armarna utan begränsningar. Ett snyggt basketlinne med de ikoniska 3-Stripes är ett klassiskt plagg som alla behöver i sin garderob och är perfekt för dig som älskar fitness och högintensiv träning.