alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Tokyo Collection

 
[231]
1 / 5
Sida:av 5

TOKYO-KOLLEKTIONEN SPORTKLÄDER FÖR FLERA GRENAR

Tokyo-kollektionen designades för att fira sportens främsta värderingar om inkludering och community. Med inspiration av 70 år av innovation inom adidas sportkläder, sammanförs våra mest avancerade teknologier och produkter, såsom Avanti Spike, adidas 4DFWD, Barricade och Ultraboost 21. En kollektion med skor och kläder för alla sporter, varje lag och atlet, som återskapas i starkt rött, vitt och svart som en symbol för vårt arv av banbrytande sportkläder. Med 85 plagg över 17 grenar – inklusive friidrott, tyngdlyftning, boxning, tennis, volleyboll, basket, cykling och skateboarding – den firar idén om att resa sig upp tillsammans.

TRÄNA OCH TÄVLA I SKOR, KLÄDER OCH SUPPORTERSTÄLL

Höjdpunkten i Tokyo-kollektionen är skorna, med adidas största multisport-skosläpp. Kollektionen designades med inkludering som hjärtefråga, där communityn höjer sporten till nya nivåer. Alla skosiluetter består av starkt rött, vitt och svart där den röda färgen symboliserar adidas arv och innovation. För första gången har kollektionen också en ny skatesko kallad Tyshawn, efter Tyshawn Jones. Kollektionen består också av adidas BOOST-teknologi för otrolig energiåtergivning, EnergyRods i löparskor för mellandistanser som adizero adios Pro 2 och 4D-mellansulor för överlägsen rörlighet, stötdämpning och stabilitet. Fotbollsskorna X Speedflow kan skryta med Carbon Fibre Speedframe för omedelbart avstamp. Tokyo-kollektionen har också kläder för herr och dam, för både träning och tävling. Utbudet har också HEAT.RDY-teknologi för effektiv ventilation för sommarsport. Perfekt för störningsfri träning, löpning och lekar – kollektionens t-shirtar, shorts, tights och sport-bh:ar är alla designade för att hjälpa dig nå nytt personbästa. Och när du vill reppa ditt landslag kan du med Supporterställen dela med dig av din passion för sport, med tekniska sportkläder som är perfekt för stadens gator och idrottsplanen. Skapade med dekonstruerade nationella symboler och designade att reflektera vår individualitet och hyllar det som för oss samman.