alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

turkos klader

 
[87]
1 / 2
Sida:av 2

Turkosa kläder

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Våra kläder har på pricken rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att uppnå din egen potential. Våra turkosa kläder ger dig stil.

Skapa dina egna regler – turkosa kläder från adidas

Våra kläder har tillverkats av bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra när dagen är över. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, Athletics eller Originals – med adidas-kläder drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Med teknologier såsom INFINITEX är du rustad för varje situation. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMACHILL och CLIMASTORM är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med kläder inkluderar Must Haves, The Pack och Clima.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng, strand eller vandring. Framtiden börjar nu. Skaffa våra turkosa kläder från adidas – nu är stunden inne.