alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

turkos t-shirts

 
[36]

Turkosa T-shirts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra T-shirts har exakt rätt stil för dig och dina krav så att du kan uppnå din unika potential. Alla turkosa T-shirts från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – turkosa T-shirts från adidas

Vi har T-shirts som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som TERREX, Performance eller Athletics – med adidas-T-shirts gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Funktionell design och säkerhet oavsett väder. Det är adidas Terrex. CLIMACHILL, HEAT.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Clima, DESIGNED4TRAINING och Must Haves.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Finn din egen väg på vandringen. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra turkosa T-shirts från adidas – nu är stunden inne.