alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vattentäta väskor

 
[5]

Vattentäta väskor

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. adidas ikoniska design går som en röd tråd genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en självsäker och autentisk känsla dag ut och dag in. Idag står det sport på schemat! Våra väskor rymmer hela utrustningen till nästa träningspass. De har flera fack och fickor med dragkedja för att du ska kunna lägga saker där du hittar dem. Med dessa vattentäta väskor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vattentäta väskor från adidas

Vi har väskor som består av nylon och polyester. När du går ut är du förberedd för alla typer av väder med vattentät utrustning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med väskor från märken som Originals, Y-3 och Performance. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image med sina varierande texturer och generösa draperingar. Våra väskor finns i svart, grått, gult och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles unika stil med vattentäta väskor från adidas.