alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vinterjackor rea

 
[67]
1 / 2
Sida:av 2

Låt inte låga temperaturer stoppa dig med vinterjackor på rea

adidas har designat sina plagg med fokus på prestation och komfort, och du hittar därför högkvalitativa och funktionella material som främjar dina rörelser och låter dig prestera på topp. Bland adidas vinterjackor på rea hittar du jackor som specifikt är framtagna för att du ska kunna fortsätta träna under vinterhalvåret utan att hindras av den kyligare väderleken. Här hittar du rabatt på jackor som fungerar värmande och isolerande samtidigt som du får högsta möjliga rörelsefrihet med högteknologiska material och smarta snitt.

Välj rätt i adidas vinterjackor-outlet för att träna på topp

I vår vinterjackor-outlet hittar du en mängd olika modeller på jackor som passar för olika användningsområden. Här hittar du jackor som passar utmärkt att användas till vardags för att hålla dig varm till och från jobbet eller under helgpromenader. Du hittar också jackor som passar bra för olika träningsformer. För löprundan kan du välja en slimmad jacka som ger lättviktig värme med tunn dunstoppning, och vars ståkrage skyddar mot kalla vindar. För en dag ute i naturen hittar du vidare modeller som skyddar mot regn och väta och som ger dig plats för flera lager. 

Snygg stil med sportiga adidasjackor

adidas är känd för sin snygga design och tidlösa känsla. Välj snygga snitt på vinterjackor som passar både för vardag och träning. Välj bland korta raka modeller i enfärgade toner för en minimalistisk look, eller mysiga parkasmodeller med adidas klassiska 3-Stripes för en ledig silhuett. Du hittar både dämpade toner och neonfärgade kombinationer i kollektionen av vinterjackor på rea. Matcha med adidas träningsbyxor som även dessa är anpassade specifikt för olika träningsformer och användningsområden. Du hittar även en mängd praktiska vinteraccessoarer i adidas kollektioner. Sköna halsdukar och värmande mössor kan göra stor skillnad för din komfort under vinterns kalla dagar.