alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vit halsduk

 
[3]

Vita halsdukar

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. Det är alltid roligare med adekvat tillbehör. Våra vita halsdukar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – vita halsdukar från adidas

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-halsdukar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra vita halsdukar från adidas – nu är stunden inne.