alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vita handskar

 
[12]

Vita handskar

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan fokusera på nästa mål. Det går alltid bättre med rätt utrustning. Våra vita handskar kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – vita handskar från adidas

Polyester är ett material vi använder för att tillverka våra handskar.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med handskarskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Framtiden börjar nu. Välj våra vita handskar från adidas – nu är stunden inne.