alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita kläder

 
[1221]
Pris
79 kr - 4 999 kr
794999

Vita kläder

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Kläder från adidas passar perfekt och är ett perfekt lagerplagg. Med dessa vita kläder kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – vita kläder från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra kläder. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt senare under dagen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med kläder från märken som TERREX, adidas by Stella McCartney och Five Ten. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Yohji Yamamotos kläder är kända för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal varierande texturer och draperingar som skapar det legendariska oversizesnittet.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT och AEROKNIT i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, COLD.RDY och CLIMACHILL utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Sleek, Mygame och DESIGNED4TRAINING är våra populära kollektioner med kläder. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen, stranden, triathlonet, tävlingen eller vandringen. Framtiden börjar nu. Välj våra vita kläder från adidas – nu är stunden inne.