alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vita klockor

 
[7]

Håll tiden i stil med vita klockor

adidas har en stor kollektion av ur i olika stilar. Här hittar du både analoga och digitala klockor som har olika funktioner och look. Gemensamt är att alla adidas klockor är gjorda med funktion och komfort i centrum så du kan räkna med både snygg och praktisk stil. Här finns smarta ur som du kan använda som hjälpmedel under din träning tack vara funktioner som tidtagning och design som är vattentät och tålig. adidas vita klockor är även snygga stildetaljer till din vardagslook.

Klockor i vitt för både tidtagning och stil

I adidas kollektion av vita klockor hittar du ur med lätta silikonarmband som sitter bekvämt på plats på handleden. Detta material gör att du slipper skav men även håller klockan på plats så att den inte roterar runt handleden. Detta är en bekväm detalj för vardagsanvändning men en detalj som kan göra all skillnad under din träning. Att slippa justera klockan under löprundan gör att du har ett distraktionsmoment mindre att tänka på. Med tidtagning kan du enkelt hålla koll på dina personbästa och även ta tid på olika varv. Vattentäta material gör att du till och med kan använda klockorna under simträningen.

Snygg stil för alla smaker

Klockor i vitt från adidas kollektion kommer både i analoga och digitala ur så du kan välja vilken stil som passar dig och din träning bäst. En helvit klocka passar till allt och är en minimalistisk och sportig stil. Välj bland klassiska Trefoil-loggor i olika färger på urtavlan eller minimalistisk enfärgad design. Bland adidas accessoarer och tillbehör hittar du en mängd användbara produkter som kan underlätta för din träning. Välj bland sköna och svala kepsar, bekväma svettband och värmande mössor som är gjorda i högkvalitativa material och designade för att förbättra din prestation och komfort.