alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vitt linne

 
[78]
Pris
119 kr - 849 kr
119849
1 / 2
Sida:av 2

Linnen

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. I våra kollektioner finns en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd linnen från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Alla linnen från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – linnen från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra linnen. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med linnenskollektioner som Performance, adidas by Stella McCartney och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Snö och regn? Starka vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. CLIMALITE, CLIMACHILL och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med linnen inkluderar DESIGNED4TRAINING, RDY och Parley. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Vi erbjuder linnen i orange, grått, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Visa din alldeles personliga stil med linnen från adidas.