alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

solglasogon vit

 
[2]
Pris
1 274 kr - 1 499 kr
12741499

Vita solglasögon

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till gymmet gör våra tillbehör att du alltid kan betrakta livet med sportfokuserad blick. Upptäck den inneboende innovatören inom dig och visa vad du går för – med solglasögon från adidas. Med dessa vita solglasögon kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – vita solglasögon från adidas

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med solglasögon från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Vita solglasögon från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.