alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vita Stan Smith

 
[128]
1 / 3
Sida:av 3

Vita Stan Smith för en ikonisk tennisstil

adidas Stan Smith-skor är en av de mest klassiska träningsskorna och en silhuett som aldrig går ur tiden. Framtagna för tennisplanen har dessa skor burits av flera kända tennisspelare men har även blivit en sko som gjort sig ett namn inom modevärlden. Denna minimalistiska och stilrena sko ger dig bekväma steg och en snygg tidlös stil. Välj bland adidas stora kollektionen av vita Stan Smith-skor för en ren och fräsch stil. Med skornas kontrasterande färg på hälkappan får du dessutom en oväntad och snygg fräsch färgklick utan att det tar bort från skornas minimalistiska stil.

Vit Stan Smith för snabbt spel på tennisplanen

adidas Stan Smith i vitt är inte bara en fräsch stil på tennisbanan men ger dig även bekväma steg som kan förbättra ditt spel. Med fotnära passform hänger skorna med i snabba rörelser och den greppande yttersulan gör att du får bra grepp på underlaget även vid riktningsförändringar. Stötdämpning i sulan gör att du får sköna steg som skyddar både knän och leder. Med skornas låga skärning kring ankeln får du samtidigt ordentligt med rörelsefrihet för spelet.

Helvita tennisskor med en fräsch färgklick

Med helvita Stan Smith får du en fräsch tennisstil som aldrig går ur tiden. Skorna känns igen på sin minimalistiska och mjuka skinnovandel samt hälkappan i färg. Bland annat kan du välja mellan pastellfärgade och neonfärgade hälkappor som ger en liten men iögonfallande färgklick till en annars avskalad stil. Längs med skornas sida finns adidas klassiska 3-Stripes i perforerat mönster. Dessa vita Stan Smith är perfekta att matcha till en mängd olika stilar tack vare deras diskreta och klassiska stil. Matcha hälkappans färg till dina adidas träningskläder för en genomtänkt stil eller låt skornas lilla färgklick vara den enda iögonfallande detaljen i en annars minimalistisk look.