alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vita leggings

 
[7]

Vita leggings

Vad inspirerar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett utbud av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. adidas leggings är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är deras legendariska design. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla vita leggings från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – vita leggings från adidas

Vi har leggings som består av återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material när vi tillverkar våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med leggingskollektioner som adidas by Stella McCartney och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för varje situation. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMACOOL och CLIMALITE. Du hittar leggings i kollektionerna Parley, Clima och RDY. Vi kämpar för plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp eller triathlon. Visa din alldeles unika stil med vita leggings från adidas.