alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vita tofflor

 
[31]

Vita tofflor

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du stadigt på jorden. Tofflor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Alla vita tofflor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – vita tofflor från adidas

Syntetläder och textil är två av de material vi använder för att producera våra tofflor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med tofflor från märken som Originals, Performance och adidas by Stella McCartney. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Vi ser till att testa ny teknologi som CLOUDFOAM i verkliga förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Våra kollektioner med tofflor inkluderar adissage, Essentials och Tiro. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Bassäng eller strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Vita tofflor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.