alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vita väskor

 
[8]

Vita väskor gör det möjligt att organisera dagen

En vit väska passar vid alla tillfällen oavsett om det är till jobbet, skolan, gymmet eller varför inte festivalen? Vita väskor har kommit att bli något som vi inte klarar oss utan eftersom det underlättar att organisera dagens alla äventyr så vi kan spara den dyrbara tiden som vi bara har 24 timmar av varje dag. Att ha tid att springa hem när ditt schema är fullspäckat med aktiviteter kan kännas som en omöjlighet, därför bör du investera i en större ryggsäck så du enkelt kan få plats med dagens nödvändigheter och slipper slösa tid på att springa hem mellan dina aktiviteter. Njut av dagen i en snygg vit väska och minska på stressen genom att ha allt med dig!

Vit väska för alla tillfällen

Våra vita väskor kommer i flera olika modeller och i olika designer. Om du är en person som lever för färgens värld bör du investera i en väska med en färgstark logga. Om du däremot vill ha en vit väska helt utan färg bör du satsa på någon av våra väskor som kommer helt utan färgning då materialet använts med sina naturliga färger, vilket hjälper för att spara på naturens resurser. För att göra våra vita väskor ännu mer naturvänliga har vi även försökt att använda oss av återvunnet och organiskt material. Välj mellan en cool ryggsäck, snygg midjeväska som går att använda som en crossbody-väska, modern gympåse, liten festivalväska som hängs över axeln eller annan väska av ditt val. Det bästa är att bärmöjligheterna kan vara oändliga beroende på din kreativitet. Njut av de vadderade axelremmarna som får väskan att kännas lättare än den är. Sluta oroa dig över att svettas då vissa av väskorna kommer med smarta meshinfällningar och fuktabsorberande material så som AEROREADY för att hålla dig torr, då vi vet att en aktiv stil innebär en och annan svettdroppe.