alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Skor-X_PLR

 
[25]

Trendsättande löparstil med adidas X_PLR

adidas har designat sina träningsskor för att specifikt anpassas efter olika sporter så du ska få ut så mycket som möjligt av din träning och kunna prestera på topp. adidas X_PLR är snygga löparskor som ger dig lätta och flexibla steg med full stötdämpning. Slå nya rekord och orka ännu längre med dessa ventilerande och djärva löparskor. adidas X_PLR kommer i en mängd olika färger och färgkombinationer och finns även i storlekar både för vuxna och junior. Fixa en snygg löparstil och maximal komfort med dessa löparskor. 

X_PLR för löpning på stadens gator

Med X_PLR kan du utforska det urbana landskapet i maximal komfort. Skornas överdel är gjorda i ett högteknologiskt, stickat material som ger dig en lätt och strumpliknande passform. Tillsammans med skornas flexibla sula följer skorna med i dina rörelser och ger dig lätta och snabba steg. Samtidigt har skorna en stötdämpande mellansula som gör att du får sköna steg på stadens hårda underlag. Denna stötdämpning är dock lättviktig så stegen fortfarande hålls lätta. Gummiyttersulan ger dig bra grepp på ojämna underlag så du kan ta snabba och säkra steg under löprundan. Skorna kommer i storlekar för både barn och vuxna så atleter av alla åldrar kan dra nytta av skornas komfort och design. 

X_PLR-skor för en snygg och djärv stil

Modellerna av adidas X_PLR kommer i en modern silhuett som ger dig en cool och minimalistisk stil. Skorna kommer med klassiska 3-Stripes på fotens sida och du hittar både skor med kontrasterande 3-Stripes och hälstycke i olika färger men även enfärgade skor i svart och vitt. Matcha skorna med adidas ankelstrumpor för ventilerande och svala fötter under hela löprundan. Strumporna ger dig förbättrad passform i skorna vilket förhindrar skavsår och friktion. I barnstorlekar finns även skor med härliga pastellfärger eller roliga och djärva mönster.