alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Y-3 kepsar

 
[3]
Pris
729 kr - 999 kr
729999

Vässa dina outfits med stilrena Y-3 kepsar

En keps är så mycket mer än bara en accessoar. Det är en livsstil. Det är en möjlighet att ta en tråkig outfit och göra den till något intressant och moderiktigt. Och dessutom skyddar den mot solen. Våra Y-3 kepsar är ett resultat av ett samarbete mellan oss på adidas och den japanske designern Yohji Yamamoto. Han är känd för sina vågade designer och häftiga siluetter, och kollektionen är en häftig fusion av röda mattan-mode och avancerade sportplagg. Det gör att dessa kepsar passar lika bra till vardagens kläder som att sporta i, de är med andra ord väldigt mångsidiga och praktiska att ha i garderoben.

Detaljerna gör skillnaden i din Y-3 hatt

Vi på adidas lämnar ingenting åt slumpen. Varenda liten söm är noga placerad för att din Y-3 hatt ska forma sig perfekt runt ditt huvud. För att du ska kunna ställa in storleken exakt som du vill ha den har vi inkluderat spännen baktill som är lätta att justera och som även fungerar som en liten modedetalj. Skärmarna på våra kepsar är lagom böjda för att de ska kunna skydda dig mot solen samtidigt som de ramar in ditt ansikte snyggt. Vi har även sett till att skapa designer som håller ditt huvud sval under varma sommardagar.

Tvätta kepsarna varsamt

Följ alltid tvättanvisningarna för din produkt då det kan skilja mellan olika accessoarer. Oftast går det bra att tvätta kepsarna i 30 grader i tvättmaskin. Du bör undvika att använda sköljmedel såväl som torktumlare. Om du inte tränat hårt och svettats mycket i kepsen räcker det oftast med att låta den torka och luftas utomhus för att den ska kännas fräschare. Om du väljer att tvätta den i maskin bör den tvättas tillsammans med plagg i liknande färger så inget färgar av sig.