alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

ZX

 
[20]
Med adidas ZX-skor får du den allra senaste teknologin blandat med skornas ursprungliga design i klassisk retro-anda. Här är komfort i centrum och de populära mellansulorna ger dig en unik känsla av att gå på moln.

ZX-skor för retrodesign med ny teknologi

ZX är en del av adidas Originals-skor, det vill säga skor som är ikoner i kollektionen. Här har skorna uppdaterats för att innehålla den allra senaste teknologin men samtidigt ha retrovibbar från 80- och 90-talets storhetstid. Boost-teknologi ger dig skön energi och stötdämpning både för löparrundan och vardagsanvändningen. Skorna kommer i härliga färger och färgkombinationer vilket gjort modellen känd som en av adidas mest kreativa och nytänkande skor. Med de klassiska 3-Stripes längs med sidorna får du en tidlös känsla som lätt känns igen.

Högteknologiska material på adidas ZX-skor för att förbättra din träning

adidas ZX-skor har blivit en klassisk löparsko tack vara att de alltid ger dig de bästa förutsättningarna. Genom att uppdatera den tidlösa silhuetten med den allra senaste teknologin får du skor som fortsätter att leverera. Med mellansulor som har energigivande stötdämpning kan du orka ännu längre. Du får skor som både stabiliserar och stödjer dina leder samtidigt som de flexibla materialen i sulorna gör att skorna smidigt följer med i varje steg du tar. Du hittar modeller som är anpassade efter olika typer av träning bland adidas ZX-skor. Bland annat finns modeller särskilt för golf och terräng utöver de klassiska löparmodellerna.

Färgglada stilar för en kreativ och energifull stil

adidas ZX-kollektion kommer i härliga färger. Här hittar du kontrasterande 3-Stripes i neonnyanser och roliga färgblockeringar. Skorna ger en härlig färgklick till din träningsgarderob samtidigt som de ger dig funktionell design. Matcha med adidas löparstrumpor för att få så bra passform som möjligt i skorna. Med rätt strumpor minskar du även friktion och skav i skorna. Du hittar även inläggssulor för extra stabilitet och passform.