alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

ZX.

 
[239]

ZX har aldrig känts mer tillfredsställande. ZX-sneakers fulla av färg och tonade nyanser, i snygg och skön stil.

kollektion
Pris
343 kr - 1 949 kr
3431949
1 / 5
Sida:av 5

NÄSTA KAPITEL FÖR ZX

ZX 2K BOOST är skon som tar Boost-komforten till ZX-världen. Med en ny känsla av squish. ZX 2K FLUX levererar enkelhet i sin mest tillfredsställande form med bekväma Adiprene X. ZX 2K 4D har en 3D-printad mellansula i gallerstruktur som ger en unik känsla och enastående komfort i varje steg. ZX-kollektionen har designats med alla i åtanke: välj dina ZX-skor och upplev en nivå av tillfredsställande komfort som inte kan beskrivas, bara upplevas.

ZX MED UTMÄRKANDE TONER

Färgstarka tonade nyanser förhöjer stegen. Nästa kapitel för ZX sätter känsla före logik. Starka tonade nyanser hos ZX 2K BOOST och ZX 2K FLUX förenar en nytänkande look med den allra bästa teknologin som tar ZX-skornas komfort till nya höjder. ZX är Originals-familjens innovativa kraft, som lever i gränslandet mellan kultur och teknik.

VILKEN ZX PASSAR DIG?

Om du vill uppleva den fjädrande och sköna känslan hos de senaste ZX-modellerna bör du välja ZX 2K Boost. Alla ZX 2K BOOST-skor är designade med fokus på välbehag snarare än logik, och kombinerar inslag från ZX-serien med Boost-teknologi för att skapa en design som inte kan beskrivas, bara upplevas. För dig som vill integrera ZX retroinspirerade löparstil i din vardagsoutfit, är ZX 2K Flux helt rätt. Dessa ZX-skor kombinerar adidas-stilar från 80- och 90-talet med komforten hos Adiprene X, och har designats i en strömlinjeformad look med inspiration från arkiven. ZX 2K 4D uppdaterar den ikoniska stilen med vår mest högteknologiska yttersula. Resultatet: unik komfort i kombination med iögonfallande stil. adidas ZX-kollektion levererar ultimat komfort med ikonisk ZX-stil och färgstarka inslag.