alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Återvunnen polyester

 
[2387]

adidas återvunnen polyester

De material vi väljer att köpa påverkar hela vår planet och därför är det viktigt att tillverkare såväl som konsumenter börjar tänka på vilka material vi använder. Polyester är ett av de mest använda materialen i adidas produkter och att återanvända detta material förbättrar det avtryck vi gör på miljön. Plagg i adidas återvunnen polyester är ett miljömedvetet och hållbart val som är snäll mot vår planet. Här hittar du träningskläder och accessoarer i återvunnen polyester för plagg som är funktionella, högpresterande och miljövänliga och samtidigt är designade i klassisk adidasstil.

Vad är återvunnen polyester?

Återvunnen polyester är en syntetfiber som är baserad på avfall som plast och begagnade plagg. Råmaterialet upparbetas och görs om till fiber som kan användas för att tillverka nya plagg. Att köpa plagg i adidas återvunnen polyester har många fördelar framför att köpa plagg i ny polyester. Det hjälper oss minska koldioxidutsläpp och minskar mängden plastavfall som hamnar i våra hav. Samtidigt är vår återvunna polyester skapad för att vara högpresterande för våra idrottare för optimal träning. Vi strävar efter att använda adidas återvunnen polyester i alla våra polyesterplagg.

Träna i högpresterande och miljövänliga material

Med våra plagg i återvunnen polyester kan du tänja dina gränser och nå nya rekord med de högteknologiska materialen och konstruktionerna. Polyesterplagg som är skapade med teknologin Climacool ger dig ventilation och fuktavledning under träningen vilket håller dig sval och torr så att du kan prestera utan distraktion. För de allra svettigaste passen eller varmaste dagarna är plagg skapade med Climachill det bästa valet. Det lätta materialet har svalkande titanfiber och aluminiumprickar som leder bort värme från kroppen för att skapa ultimat svalka. Plagg i adidas återvunnen polyester har även gjorts med bodymapping-zoner som har en blandning av lättare och grövre stickade ytor så att du kan balansera kroppstemperaturen.