alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Bebisskor

 
[5]

adidas bebisskor för den äventyrliga minstingen

De första stegen som vi tar när vi lär oss att gå brukar vara väldigt vingliga och chansen att ramla är stor. Vi vill underlätta de första stegen och har därför tillverkat bebisskor som är speciellt tillverkade för minstingarna i familjen som håller på att lära sig att ta sina första steg. Våra mest ikoniska och populära modeller finns nu även för minstingen som övningsgår. Välj mellan flera olika modeller, allt från de klassiska tennisskorna till Superstar-sneakers med olika färger och mönster. Vill du att ditt barn har skor som skimrar med regnbågens alla härliga färger eller föredrar du något mer simpelt? Det är du som bestämmer men en sak är säker, gör dig redo för att försöka hålla jämn takt med din minstings små fötter!

Cribs som ger en halkfri yta

Oavsett om du vill ha ett par bebisskor med en ovandel i äkta läder eller syntetläder så finns olika alternativ som är gjorda för att passa din bebis. För att underlätta på- och avtagandet av skorna kommer de med kardborreband eller elastiska snören. Skorna är mjuka och flexibla och är snälla mot de små fötterna. För att underlätta de första stegen är yttersulan tålig och halkfri så det blir lättare att hålla balansen när det behövs som mest. För att göra minstingens cribs extra bekväma kommer de med en iläggssula med bland annat EcoOrthoLite® som ger hög funktion och komfort. Som om inte det vore tillräckligt har vi även inkluderat en mellansula för att ge extra komfort hela dagen, för är det något minstingen kommer älska när hen lärt sig att ta sina första steg så är det att gå på äventyr runtom i lägenheten eller huset och ut i det vilda. Gör dig redo för ditt barns första steg i ett par tuffa cribs, matcha gärna med ett coolt träningsset.