alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

beige klader

 
[107]
1 / 3
Sida:av 3

Beiga kläder

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd kläder från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla beiga kläder från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – beiga kläder från adidas

Vi erbjuder kläder som består av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med kläder från märken som Y-3, adidas by Stella McCartney och Originals. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Superfunktionell teknologi som WIND.RDY, CLIMAPROOF och AEROREADY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar kläder i kollektionerna Teamwear, Pharrell och WND. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles personliga stil med beiga kläder från adidas.