alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

beige toppar

 
[14]

Beiga toppar

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Toppar från adidas sitter perfekt och är ett bekvämt lagerplagg. Med dessa beiga toppar kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – beiga toppar från adidas

Vi har toppar som består av bomull. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med toppar från märken som Performance och Y-3. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad varierande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet. Du hittar toppar i kollektionerna Teamwear och Essentials.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles personliga stil med beiga toppar från adidas.