alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

sim bikini

 
[18]

Bikinier för simning

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, simning. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan koncentrera dig på att prestera. adidas bikinier ger har en bekväm passform och låter dig röra dig fritt under vatten. Med dessa bikinier för simning kommer du att vara redo.

Skriv dina egna regler – bikinier för simning från adidas

Vi har bikinier som har tillverkats med nylon och återvunnen nylon.

Med våra märken står du i centrum

Med bikinierskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler.

Våra mest innovativa teknologier, som INFINITEX, hjälper dig slå ditt personbästa. Våra kollektioner med bikinier inkluderar Parley och 3 Stripes. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Vi har bikinier i lila, blått, orange och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn och damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt bassängen eller stranden. Bikinier för simning från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.