alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

sim bh

 
[7]

Bh:ar för simning

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du oklanderlig stil utan att du behöver förlora dynamiken. Hur handskas du med bristande motivation? När du tränar simning kommer du alltid att vara din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. Komfort utan kompromisser. Bh:ar för vardagsbruk och rejält stöd under de mest krävande träningspassen. Våra bh:ar för simning kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – bh:ar för simning från adidas

Våra bh:ar har tillverkats av återvunnen nylon och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Med teknologier som INFINITEX är du rustad för alla situationer. Våra kollektioner med bh:ar inkluderar 3 Stripes, Must Haves och Clima. Vi har bh:ar i rött, vitt, rosa och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. 3-Stripes är alltid helt rätt för stranden. Visa din alldeles unika stil med bh:ar för simning från adidas.