alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

vadderad bikinitopp

 
[1]
Storlek
Pris
370 kr - 371 kr
370371

Bikinitoppar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Alla bikinitoppar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – bikinitoppar från adidas

Vi har bikinitoppar som har tillverkats med återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med bikinitopparskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom INFINITEX är du rustad för alla lägen. Clima är vår mest omtyckta kollektion med bikinitoppar. Bikinitoppar är tillgängliga i rött.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Visa din alldeles unika stil med bikinitoppar från adidas.