alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Gazelle i blått

 
[9]

Fräsch look med klassiska adidas Gazelle i blått

Den ikoniska silhuetten av mockaskon Gazelle är en tidlös stil som ger dig komfort både på fotbollsplanen och i vardagen. Skon som ursprungligen var gjord just för fotbollsplanen blev snabbt en populär modell inom streetmodet och passar utmärkt både till träning och promenad. Välj adidas Gazelle i blått för en fräsch look på denna klassiska sko. Mockan ger skorna en mjuk känsla och en riktig retrostil som lätt går att matcha till resten av din träningsgarderob samtidig som du får bekväma steg.

Blåa Gazelle för bekväma träningsskor

adidas Gazelle i blått har en låg skärning runt fotens ankel vilket ger dig frihet och rörelsemöjlighet. Detta gör att du snabbt kan ändra riktning på fotbollsplanen och får fria steg oavsett hur du använder skon. Skorna har en greppande gummisula som fungerar bra både på fotbollsplanen, gatan och på gymmet. Den mjuka ovandelen i mocka kan enkelt anpassas efter fotens form för att få en så fotnära passform som möjligt så att skon följer med i varje steg. Skorna kommer även i modeller som har bredare proportioner för att alla fötter ska hitta skor som passar perfekt.

Blåa adidas Gazelle för snygg och tidlös stil

Med ett par adidas Gazelle i blått får du en klassisk och fräsch sko på samma gång. Skorna känns igen på sina vita tandade 3-Stripes i läder längs med skornas sida, samt den T-formade delen över tårna som hyllar fotbollsarvet. För att få bästa möjliga passform bör du välja ett par adidas strumpor att bära i skorna så att du minskar friktion och glid inne i skorna, något som kan leda till distraktion och skavsår. Med adidas strumpor håller du även fötterna torra och svala tack vare ventilerande och snabbtorkande material, något som ger dig skön komfort.